به وبسایت گروه صنعتی مگا خوش آمدید

سندیکای آسانسور چیست و چه وظایفی دارد؟

سندیکای آسانسور و پله برقی

سندیکای آسانسور چیست و چه وظایفی دارد؟

سندیکای آسانسور و پله برقی ایران با هدف برنامه ریزی و البته سازماندهی این صنعت در سال 1378 تاسیس شد. این اتحادیه جهت افزایش کیفیت و حدمات، و همچنین به منظور آموزش شرکت های آسانسوری آغاز به کار کرد. هم اکنون این سازمان دارای بیش از 1000 عضو از شرکت های مختلف در سطح کشور می باشد. همچنین در اتحادیه آسانسور و پله برقی، با ایجاد کمیته های ارزشیابی، آموزشی و فنی، فرهنگی، کنترل و نظارت، طرح و برنامه، حل اختلاف و… تشکیل شده است. که در هر مرکز استان با همکاری 2 دانشگاه علمی آسانسور و همچنین همراهی نزدیک و موازی با سازمان استاندارد برنامه های برنامه ریزی شده را اجرا می کنند.

همواره مراکز استان به منظور پیشبرد راهبردی و افزایش کیفیت، در کنار سازمان استاندارد، همکاری مناسبی با سایر سازمان ها و نهادهای مربوطه دارد. از جمله می توان به اتاق بازرگانی، صنایع معدن و کشاورزی، وزارت صمت در زمینه صدور پروانه طراحی و مونتاژ و همچنین کنترل کیفیت و… که در نهایت میزان کیفیت قطعات، و تولید نهایی آسانسور بر طبق استانداردهای مختلفی ارزیابی و عرضه می شود. به همین منظور هم در سالیان گذشته این صنعت در کشور پیشرفت چشمگیری داشته و محصولات بسیار با کیفیتی روانه بازار می شود. در ادامه به منظور آشنایی بیشتر با این سندیکا، به شرح وظایف و اهداف آن خواهیم پرداخت. تا شناخت بیشتری نسبت به وظایف آن و البته اهمیت تشکیل و تداوم این اتحادیه بیشتر می پردازیم.

وظایف مهم سندیکای آسانسور

وظایف اتحادیه آسانسور و پله برقی

امروزه در اکثر ساختمان های چند طبقه و مخصوصا نوساز از آسانسور استفاده می شود. حتی در بسیاری از موارد، ساختمان های قدیمی تر نیز با دریافت مجوزهای لازم نسبت به راه اندازی آسانسور اقدام کرده اند. چرا که این وسیله به نوعی تبدیل به یکی از الزامات جامعه شده، تا تمامی اقشار با آرامش و دسترسی راحت تر به طبقات مختلف یک ساختمان داشته باشند. از همین رو استفاده از انواع مکانیزم ها، انواع درب آسانسور و کابین، و به صورت کلی طراحی و مکانیزم مختلفی برای آن به وجود آمده است. تا در کنار افزایش تولیدات، تنوع آن نیز بسیار زیاد باشد. اما در بحث سندیکای آسانسور که وظیفه ساماندهی این خدمات و نوع کیفیت آن ها را بررسی می کند، برخی وظایف تعیین شده است. که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.

  • بررسی درخواست شرکت ها به منظور عضویت در سندیکا
  • بررسی اولیه پرونده درخواست کنندگان و متقاضیان، به منظور صدور پروانه و مجوز مونتاژ و طرحی آسانسور
  • بررسی تمامی مدارک و مطابقت های جهت عضویت با احکام در نظر گرفته شده در اساسنامه و آیین نامه، همچنین تطابق با مصوبات جلسات هیئت مدیره
  • بررسی و رسیدگی به درخواست متقاضیان دریافت پروانه و مجوز طراحی و مونتاژ با دستورالعمل های صادره از سمت وزارت صنایع و معادن
  • انجام تمامی کارها و محوله های ارسالی از سمت هیئت مدیره در اتحادیه آسانسور و پله برقی
  • ارجاع پرونده ها به منظور اظهارنظر و اتخاذ تصمیم نهایی، به وسیله هیئت مدیره منطبق با موازین مقرر شده

مهم ترین اهداف سندیکا پله برقی و آسانسور

اهداف اتحادیه و سندیکای آسانسور و پله برقی

از مهم ترین این وظایف و اهداف می توان به حمایت از تولیدات داخل کشور، و تلاش جهت افزایش کیفیت تولیدات اشاره کرد. همچنین ارائه برنامه های لازم جهت اتقا دانش فنی و دستیابی راحت تر به تکنولوژی های روز دنیا در این راستا می باشد. فراهم کردن مقدمات جهت دستیابی به آخرین استانداردهای روز دنیا، و اجرای صحیح این موارد در زمان کلیه مراحل تولید و مونتاژ و عرضه انواع محصولات، و همچنین رعایت موارد اصولی و ضروری در زمان راه اندازی و نصب، سرویس و نگهداری آسانسورها با بهترین کیفیت. از دیگر اهداف می توان به سازماندهی جذب افراد حقیقی و حقوقی واجد شرایط به عضویت سندیکای آسانسور و تلاش جهت تامین منافع به حق اعضا، همه شرکت ها و تولیدکنندگان در راستانی قوانین کشور و مصلحت جامعه.

همکاری با همه دستگاه های قانونی و اجرایی در صنعت ساختمان به دلیل همخوانی مناسب تجهیزات آسانسور با متریال و نقشه های طراحی شده برای ساختمان. همچنین تلاش جهت افزایش کیفیت بخش ها و قسمت های تولیدی مختلف همانند بخش کابین آسانسور و یا سایر قسمت ها، به منظور انجام صادرات تمامی قطعات آسانسوری و پله برقی مخصوصا به کشورهای همسایه و نزدیک. برگزاری سمینارهای آموزشی، علمی، تحقیقاتی و صنعتی و همچنین حضور در سمینارهای تخصصی جهانی مرتبط با صنععت آسانسور پله برقی جهت افزایش دانش روز این صنعت. همچنین برگزاری نمایشگاه های داخلی و خارجی و تلاش جهت افزایش اعتبار سندیکا در مجامع مختلف از دیگر اهداف این تشکیلات می باشد.

سایر ویژگی ها و دلایل راه اندازی اتحادیه آسانسور

دلایل و ویژگی های را ه اندازی سندیکا و اتحادیه آسانسور

از دیگر اهدافی که در اتحادیه آسانسور جهت بهبود کیفیت صنعت آسانسوری و پله برقی کشور داشته، می توان به تلاش جهت داوری و حکمیت در حل و فصل اختلافات اشاره کرد. اختلافات حقوقی که میان اعضا و یا دیگر اشخاص حقیقی و حقوقی به دلایل مختلف به وجود می آید. همچنین تشکیل کمیته های تخصصی و بازرسی به منظور اطمینان از رعایت تمامی ااستانداردهای اصولی و ایمنی، در کلیه مراحل ساخت و راه اندازی. همچنین تلاش جهت تشکیل دفتر مرکزی در داخل و خارج از کشور، جهت پیشبرد بهتر اهداف سندیکای آسانسور و همچنین تاسیس خانه آسانسور و پله برقی ایران در این بخش ها. که از جمله مهم ترین اهداف این اتحادیه بوده و تلاش می شود تا افراد و شرکت ها به سمت این اهداف سو داده شده و حرکت کنند.

تشویق اعضا به ایجاد تشکل های صنفی به شکل کنسرسیوم در ارتباط با انجام پروژه های عظیم داخلی و بین المللی. همچنین به ثمر رساندن فعالیت های مختلف فرهنگی، اقتصادی، تحقیقاتی، علمی و… در داخل و خارج از کشور. به همراه تشکیل شرکت های تعاونی جهت جذب سرمایه و ارائه خدمات به کلیه اعضا، در زمینه ساخت و تولید و همچنین طراحی و در حوزه صادرات و واردات. همچنین از دیگر وظایف این سندیکا می توان به ایجاد یک محیط سالم و رقابتی به منظور ایجاد فرصت های مختلف برای تمامی اعضا جهت ورود به بازار در این حوزه اشاره کرد. که تمامی این موارد باید با دقت و با برنامه ریزی و به شکلی مدون تهیه و اجرا شود. که لازم است تا تمامی اعضا برای رسیدن به اهداف ذکر شده تلاش کرده و هماهنگ باشند.

شرکت های عضو اتحادیه رسمی آسانسور

همان طور که تا به اینجا با مبحث سندیکا و اتحادیه آسانسور آشنا، دلایل و اهمیت عضویت در این مجامعی بسیار مهم است. در واقع حتی عضویت در چنین اتحادیه هایی می تواند نقش تعیین کننده در کیفیت یک شرکت آسانسوری داشته باشد. تا جایی که حتی می توان یکی از مهم ترین دلایل شناخت کیفیت و سابقه یک کارخانه یا گروه صنعتی آسانسوری را بدین شکل تشخیص داد. از همین رو با توجه به اینکه همواره آشنایی از آخرین استانداردها و بروزرسانی ها برای کارخانه گروه صنعتی مگا بسیار حائز اهمیت است، عضویت در سندیکای آسانسوری کشور نیز از جمله مواردی است که برای این کارخانه از اهمیت زیادی برخوردار است. چرا که همواره در تلاش است تا مطابق با استانداردها و قوانین، محصولات با کیفیتی را روانه بازار کند.

از همین رو گروه صنعتی مگا نه تنها در این انجمن، بلکه به عنوان عضو رسمی انجمن صنفی تولیدکنندگان قطعات آسانسور و پله‌برقی ایران و همچنین با عضویت در اتحادیه کشوری این حوزه یکی از شرکت های ممتاز در سطح کشور شناخته می شود. به همین خاطر نیز علاوه بر تولید کابین های با کیفیت و مطابق با استانداردهای روز، بهترین و با کیفیت قطعات آسانسور و مکانیزم ها را نیز عرضه می کند. چرا که همواره برای این کارخانه کیفیت و رضایت مندی مشتریان از درجه اهمیت بالایی برخوردار بوده و تلاش می شود تا حداکثر رضایت افراد جلب شود.

قطعات اورجینال و افزایش ایمنی مسافران

تاثیر نظارت سندیکای آسانسور بر روی کیفیت قطعات و مکانیزم های آسانسوری

تا به اینجا به ویژگی های سندیکای آسانسور و البته دستاوردهای آن اشاره کردیم. اما آنچه حائز اهمیت است تلاش این سازمان برای افزایش کیفیت آسانسور و در نتیجه حفظ سلامت و افزایش رفاه برای مصرف کنندگان می باشد. به همین خاطر نیز به خودی خود با نطارت اتحادیه آسانسور شاهد افزایش قطعات اورجینال و بهبود سطح کیفی کارها خواهیم بد. چرا که در برخی موارد در این زمینه به طور مثال در تامین مکانیزم های درب، مانند مکانیزم درب سلکوم و یا دیگر مکانیزم مطرح در این بخش که دارای استانداردهای جهانی بوده و همانند مدل سلکوم جزو برند های مطرح به حساب می آید، یعنی مکانیزم درب فرماتور شاهد برخی کالاهای تقلبی بوده ایم. که با کمک این سندیکا و بهبود کیفیت کارخانه، شاهد قطعات اصلی آن در بازار هستیم.

در واقع همان طور که پیش تر نیز اشاره کردیم، کارخانه صنعتی مگا، علاوه بر طراحی و تولید کابین های آسانسوری، تامین کننده مکانیزم های اصلی درب های آسانسور نیز می باشد. و نمونه های سلکوم و فرماتور به صورت اورجینال و با کیفیت روز دنیا از کشورهای چین و اسپانیا به کشور وارد می شوند. تا کیفیت درب ها نیز همانند سایر بخش ها از استانداردهای لازم برخوردار باشد.

اشتراک در
اطلاع از
guest
امتیازدهی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Call Now Button