به وبسایت گروه صنعتی مگا خوش آمدید

همه چیز درباره آسانسور هیدرولیکی

آسانسور هیدرولیکی

همه چیز درباره آسانسور هیدرولیکی

آسانسور هیدرولیکی بدون شک یکی از مکانیزم های پرکاربرد آسانسور بوده که دارای ویژگی های مختلفی است. این مکانیزم به وسیله فشار روغن هیدرولیکی کار می کند. یعنی نیروی مورد نیاز برای انتقال کابین به وسیله جک های هیدرولیک تامین می شود. در طراحی آسانسورهای ساده، از جک های هیدرولیک، پیستون و سیلندر برای ساخت این نوع بالابر استفاده می شود. این قطعات در زیر کابین قرار می گیرند و وظیفه انتقال و حرکت دادن کابین را بر عهده دارند. در این مقاله به بررسی این نوع آسانسور، ویژگی ها و مشخصات آن می پردازیم. تا بتوانید با شناخت بیشتر در مورد اجزای آن نسبت به تهیه آسانسور مناسب اقدام نمایید. پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

تاریخچه آسانسور هیدرولیکی

پیدایش بالابرها و ساخت و طراحی سازه آسانسور در مدل های مختلف، در کنار پیشرفت روزافزون بشر و ورود به دنیای صنعت بسیار جالب است. چرا که آسانسور به عنوان یکی از اختراعات بشر از گذشته تاکنون و استفاده از روش های مختلف دستخوش تغییرات گسترده ای بوده است. استفاده از نیروی بخار، توان هیدرولیکی و استفاده از قدرت الکتریکی از جمله این تغییرات بوده اند. این پیشرفت به حدی بوده که امروزه از هوش مصنوعی نیز در آن بهره می برند. اینکه این صنعت در آینده به چه شکلی تغییر کند شاید مشخص نباشد، اما زمان پیشرفت آن از گذشته تا به امروز بسیار سریع و چشمگیر بوده است. که هم در بحث رفاه و آسایش، هم در بخش سرعت کارکرد و البته افزایش ایمنی ها شاهد تغییرات مثبتی در این زمینه بوده ایم.

اولین بار در قرن 18 میلادی پس از کشف نیروی بخار، برای بالابرها از این نیرو استفاده شد. مخصوصا در معادن و کارخانجات از این روش بسیار استفاده می شد. اما در سال 1846 بود که جرثقیل هیدرولیکی توسط ویلیام آرمسترانگ اختراع و معرفی شد. ابتدا از این اختراع به منظور جابجایی محموله ها استفاده می شد. این روش به قدری کارآمد و مفید بود که سریعا جایگزین همه بالابرهای بخار شد. چرا که نیرو و توان بالابر هیدرولیکی بسیار بیشتر از نوع بخار بود. پس از گسترش استفاده از بالابرها در ساختمان و جابجایی افراد از آسانسور هیدرولیک نیز بیشتر استفاده شد تا جایی که حتی امروزه نیز از مدل پیشرفته آن در ساختمان ها استفاده می شود.

مشخصات فنی آسانسورهای هیدرولیکی

مشخصات فنی آسانسورهای هیدرولیکی

به طور کلی بالابرهای نوع هیدرولیکی از یک مخزن روغن، یک پاوریونیت برای پمپاژ روغن، پیستون، بورد کنترل و سنسور تشکیل شده است. نحوه کارکرد این نوع آسانسور به گونه ای است که وقتی فرمان حرکت کابین به بالا یا پایین صادر می شود، دیتا سنسور نوع حرکت را مشخص می کنند. سپس بر حسب دیتای سنسورهای طبقات، به شیرهای تنظیم نیرو وارد می شود. پس از این اتفاق متناسب به میزان فشار مایع داخل سیلندرها، پیستون ها که کابین را بر روی خود دارند، جابه جا شده و سبب حرکت آن نیز می گردند. در ادامه به طور خلاصه به مهم ترین مشخصه های این نوع بالابر می پردازیم.

  • مجهز به سیستم ضد سرقت بدون نیاز به گاورنر
  • امکان نصب در چاه های کم ارتفاع
  • عدم نیاز به ساخت موتورخانه برای راه اندازی آسانسور هیدرولیکی هنگام نصب
  • هنگام ساخت پاوریونیت این نوع بالابر از پمپ روغن دنده ای، پره ای واسکرو بهره می برند
  • بدون صدا همراه با حرکت بسیار نرم و سریع و روان که تاثیر بسزایی در آرامش مسافران در زمان استفاده از آن دارد
  • مصرف بهینه انرژی (برق) که در آساسنورها از اهمیت بالایی برخوردار بوده
  • مجهز به کاراسلینگ برای حمل کابین
  • استفاده از برق تک فاز یا سه فاز

آسانسور هیدرولیکی چگونه کار می کند؟

نوع کارکرد آسانسور هیدرولیکی

امروزه استفاده از انواع آسانسور هیدرولیکی به دلیل ویژگی هایی که دارد در دنیا بسیار مرسوم است. عموما در ساختمان های کم تر از 6 طبقه از این نوع بالابر استفاده می شود. همان طور که می دانید استفاده از روش هیدرولیک در بسیاری از قسمت ها استفاده می شود. هنگام بالا رفتن آسانسور، موتور در پاوریونیت چرخیده و سبب انتقال روغن از مخزن به سیلندر می شود. وقتی که سیلندر از روغن پمپاژ شده پُر شد، این فشار باعث اتصال پیستون جک به کاراسلینگ می شود. این فرآیند سبب حرکت کابین به سمت بالا می شود. برای توقف آسانسور در طبقه مورد نظر نیز یک پیام از سیستم مرکزی به موتور فرستاده می شود تا پمپاژ روغن قطع شود.

برای حرکت آسانسور به سمت پایین نیز پیامی به دریچه های فرمان ارسال می شود. این فرمان سبب باز شدن سوپاپ و حرکت روغن در سیستم می شود. نیروی گرانش و وزن کابین نیرویی را به جک و سیلندرها منتقل می کنند که سبب خالی شدن سیلندر از روغن می شود. برای توقف کابین نیز سیستم کنترل مرکزی دستور می دهد تا سوپاپ ها بسته و آسانسور متوقف شود. امروزه از این سیستم حرکتی در آسانسور خانگی نیز استفاده شده و یکی از پرکاربردترین انواع می باشند. چرا که در مدل های خانگی به دلیل تعداد طبقات کم (یک یا دو طبقه) نیاز به حرکت سریع نبوده و ایمنی و حرکت روان در آن بسیار مهم است.

انواع آسانسورهای هیدرولیک

این مدل از آسانسورها که به نام هیدرولیک معروف هستند و مکانیزم خاص خود را دارند، دارای انواع مختلفی می باشد. چرا که با توجه به کاربرد و مزیت های آن بتوان از آن در قسمت های مختلف همراه با کاربری های متنوع بهره برد. امروزه استفاده از مدل های هیدرولیک در کنار سایر مدل های پرکاربرد مانند آسانسور کششی بسیار استفاده می شوند. چرا که نوع سیستم حرکتی و تعلیق آن ها با ساختمان های مختلف سازگاری داشته و از کیفیت بالایی برخوردار هستند. به همین خاطر در ادامه به بارزترین انواع مدل های این مدل از بالابر اشاره خواهیم کرد. چرا که همان طور که می دانید، هر محیط با توجه به شرایطی که دارد، بهتر است از مدلی مناسب با آن استفاده شود. این عامل سبب افزایش کیفی آسانسورها و استفاده بهتر از آن نیز شده است.

بالابر هیدرولیک طنابی

بالابر هیدرولیک طنابی

در این مدل با استفاده از طناب و میزان قدرت هیدرولیک برای جابجایی آسانسور استفاده می کنند. نوع مکانیزم این مدل از آسانسور به گونه ای است که پیستون به چرخ دنده هایی که طناب از بین آن عبور می کند، متصل می باشد. در این حالت یک بخش از پیستون به طناب و دیگر سر آن به مسیر کشش وصل می شود. در این مدل از آسانسور هیدرولیکی که به مدل طنابی معروف است، نیازی به سیلندر نیست. با این حال در این مدل آسانسور قادر است تا ارتفاع 18 متری نیز بالا برود. به همین خاطر برای ساختمان های بلند مناسب نیست. ضمن اینکه به دلیل عدم استفاده از گاورنر، در صورت پاره شدن طناب، کابین سقوط می کند. که به معنی عدم ایمنی بالا این بالابر است.

آسانسورهای هیدرولیک چاهک دار و بدون چاه

یکی از مدل های این بالابر مدل دارای چاهک است. که بدیمن شکل که باید در قسمت پایینی کابین، و بر روی یک پیستون آن را نصب کرد تا در داخل سیلندر حرکت کند. این سیلندر کار شده، باید در زمینی هم ارتفاع با عمق چاه، یا میزان مسافت رفت و برگشت آسانسور باشد. در این حالت به وسیله پمپاژ مایعی که در داخل سیلندرهای هیدرولیک وجود دارد، آسانسور جابجا می شود. ضمن اینکه در مدل های دارای چاهک باید مواردی مختلفی را در نظر گرفت. که می توان به میزان سطح آب، بستر و سنگ های نامناسب و مختلف آن قسمت که همگی در کارکرد کلی این بالابر اثر گذار هستند. و در ورت عدم رعایت ایمنی و این موارد ذکر شده می تواند مشکل ساز شود.

دیگر مدل که به بدون چاه معروف است، در ساختمان هایی با زمین های ناپایدار، صخره ای و یا مرطوب مورد استفاده قرار می گیرد. چرا که عملا امکان استفاده از چاه با چنین مشخصاتی می تواند سبب هرگونه حادثه ای باشد. در این حالت با استفاده از یک جفت سیلندر به شکل استوانه که در اطراف آسانسور و در قسمت زیرین کابین نصب می شود، آسانسور حرکت می کند. همچنین در این حالت قسمت زیرین و به نوعی کف نیز بتن می شود تا استحکام آن حفظ شود. در واقع با توجه به این شرایط، می توان از این مدل در بسیاری از مناطق که شاید امکان نصب آسانسور را در ظاهر نداشته باشند، استفاده کرد.

معرفی سیستم های محرکه بالابر هیدرولیکی

مزیت های بالابر هیدرولیکی

در مجموع سیستم های محرکه که سبب انتقال بالابر می شوند، به دو دسته تقسیم می شوند. که هر کدام از این سیستم ها دارای مزیت ها و ویژگی های مختلفی جهت انتقال کابین به بخش های مختلف می باشند. نکته حائز اهمیت در این سیستم حرکتی و یا هیدرولیک کارایی آن است. که به دلیل ویژگی هایی که دارد حتی در پروژه های خاص و جهت انتقال انواع کابین لوکس نیز مورد استفاده قرار می گیرند. در اداه به معرفی انواع سیستم های حرکتی مدل هیدرولیکی می پردازیم.

  • سیستم محرکه مستقیم
  • سیستم محرکه غیر مستقیم

سیستم مستقیم: در این روش به شکل مستقیم کابین آسانسور و بالابر های هیدرولیکی به یکدیگر متصل بوده و با بالا و پایین رفتن جک، کابین نیز به حرکت در می آید. در این روش از سیستم آسانسور هیدرولیکی احتمال سقوط آسانسور بسیار کاهش پیدا می کند. همچنین جک ها نیز باید دارای شیر اطمینان مخصوصی می باشند تا ایمنی آسانسور افزایش پیدا کند.

سیستم غیرمستقیم: در این روش جک به سیم بکسل ها متصل شده و سیم بکسل ها نیز به کابین متصل می شوند. با حرکت سیم بکسل ها، متعاقبا کابین نیز جا به جا می شود. در این روش حتما باید آسانسور دارای سیستم ضد سقوط یا پاراشوت باشد. چرا که احتمال پارگی سیم بکسل و سقوط آسانسور افزایش پیدا می کند.

مهم ترین مزایای آسانسورهای هیدرولیکی

ویژگی های آسانسور هیدرولیکی

  • نصب راحت در چاهک با ابعاد کوچک
  • امکان استفاده از این نوع بالابر در ظرفیت های مختلف (700 کیلوگرم تا 20 تن)
  • عدم نیاز به موتور خانه در چاهک
  • سر و صدای بسیار کم
  • صرفه جویی و مصرف بهینه برق (فقط برای بالا رفتن به برق نیاز دارد)
  • ایمنی بسیار بالا پس از کابین سازی آسانسور و راه اندزای آن
  • استهلاک پایین و طول عمر بالای قطعات جانبی آن
  • سرویس و نگهداری کم دردسر و راحت
  • عدم نیاز به بسترسازی سیلندرها، چرا که آن ها می توان بر روی زمین قرار داد.
  • آسانسور هیدرولیکی نسبت به آسانسورهای کششی از قیمت پایین تری برخوردارند.
  • به دلیل فشار روغن و نوع آن، در صورت سقوط آسانسور با سرعت کمی حرکت می کند. که در مقایسه با آسانسورهای کششی از ایمنی بیشتری برخوردار است.
  • استحکام و قدرت بسیار بالا
  • عدم نیاز به فضای زیاد

این مدل آسانسور دارای مزیت هایی مختلفی است که باعث شده بسیار کاربردی باشد. به همین جهت در ادامه به معرفی بیشتر ویژگی های این نوع آسانسور می پردازیم.

سهولت و سرعت بالا هنگام عملیات نجات اضطراری

یکی از دلایلی که سبب می شود در مواقع اضطراری بتوان سریع تر به افراد محبوس در آسانسور هیدرولیکی کمک کرد، عدم استفاده از موتورخانه است. چرا که دیگر نیازی به بالا رفتن از طبقه وجود نداشته و سبب افزایش سرعت عمل هنگام امدادرسانی می گردد. البته که این ویژگی در کنار این مورد دارای مزایای دیگری نیز است. که می توان به عدم نیاز به احداث اتاقک برای موتورخانه نیز اشاره کرد. که این امر در ساختمان هایی که با کمبود فضا مواجه هستند، بسیار مناسب می باشد. ضمن اینکه هزینه های اجرای این بخش ها حذف، و دیگر نیازی به تهیه موتور که جزو قطعات با قیمت بالا نیز می شود، نیز نیست.

اگر بخواهیم بیشتر به افزایش سرعت هنگام امدادرسانی بپردازیم، باید گفت به دلیل عدم نیاز به حضور در بالاترین طبقه به منظور رها کردن فک ترمز این کار میسر می شود. همچنین لازم نیست تا سیم بکسل ها را تا قسمت نشانه گذاری شده بالا بکشید. ضمن اینکه در حالت عادی سیم بکسل ها اگر نشانه گذاری نشده باشند، رساندن آن ها به قسمت مورد نظر بسیار سخت می باشد. همچنین در این مدل آسانسور اگر برق قطع شده باشد نیز روغن داخل جک تخلیه شده و آسانسور به آرامی به طبقه همکف حرکت می کند.

ایمنی هنگام وقوع زلزله

ایمنی بالابر هیدرولیکی در زمان وققوع زلزله

یکی از دلایل ایمنی بالای این مدل آسانسور به خاطر عدم استفاده سیم بکسل و وزنه در ساخت آن می باشد. چرا که به دلیل تکانه ها و لرزش هایی که ممکن است در  زمان وقوع زلزله رخ دهد، احتمال برخورد وزنه با کابین دیگر وجود نخواهد داشت. به همین جهت می توان آسانسورهای هیدرولیکی را جزو بالابرهای ایمن محسوب کرد. در واقع عدم تکان خوردن در این شرایط در صورت حضور مسافران، سبب حفظ سلامت آن ها نیز می شود. البته که در مدل های کششی و دارای کابل نیز ایمنی وجود دارد، که نمی توان از آن ها نیز گذشت. اما آنچه مسلم است این است که بین هر یک از مکانیزمک های آسانسور با توجه به شرایط، مزایای و شاید معایبی وجود داشته باشد. که این به محل استفاده و نیاز افراد باز می گردد.

استفاده از فضای مؤثر ساختمان برای موتورخانه

یکی دیگر از مزیت هایی که در این روش وجود دارد محل قرارگیری موتورخانه می باشد. به این صورت که به دلیل استفاده از یک شلنگ پلاستیکی که رابط بین پاورپوینت و جک در آسانسور هیدرولیکی بوده، این امر میسر می شود. تا بتوان موتورخانه را در بی استفاده ترین قسمت و در انتهای طبقه ساختمان راه اندازی کرد. در این روش به اندازه هر ده متر شلنگ پلاستیکی، یک مرتبه با افت فشار رو به رو خواهید شد. به همین خاطر موتور باید دارای قدرت مناسبی بوده تا میزان فاصله مورد نیاز را به خوبی جبران کند. در این حالت همان طور که پیش تر اشاره کردیم، علاوه بر اجرا راحت تر، فضا مناسبی نیز می تواند برای خود کابین و شعاع حرکتی آن ایجاد کرد.

اصلی ترین معایب سیستم هیدرولیک

ایمنی و معایب آسانسورهای هیدرولیک

همان طور که گفته شد این سیستم دارای مزیت های مختلفی می باشد. که می توان مهم ترین آن را جرکت با کم ترین نیروی پمپ می باشد که سبب حرکت راحت کابین ها می شود. اما آسانسور هیدرولیکی در کنار تمامی مزیت هایی که دارد، دارای دو ایراد مهم نیز می باشد. اولین مشکل در استفاده از این نوع بالابر ابعاد و اندازه تجهیزات آن می باشد. از همین رو اگر بخواهیم از آسانسور با طبقات زیاد استفاده نماییم، باید از پیستون بلندی نیز استفاده کنیم. استفاده از پیستون بلند نیز نیازمند چاه عمیق تر می باشد. به عنوان مثال برای یک سختمان ده طبقه باید به اندازه 9 طبقه چاه حفر کنیم تا پیستون در آن جای بگیرد.

دومین ایراد اساسی این سیتم، مربوط به عدم حفظ انرژی پتانسیل می باشد. به این معنی که همان طور که برای جا به جایی به نیروی پمپ حرکت نیاز است، اما سیستم قادر به ذخیره این نیرو و انرژی نیست. این نیرو زمانی که کابین به پایین می رود نیازی نیست، چرا که به خاطر وزن و نیروی جاذبه به پایین حرکت می کند. اما هنگام بالا رفتن مجدد باید از پمپ ها نیرو دریافت کند تا بتواند به طبقات بالاتر حرکت کند. در همین رابطه می توان به سرعت کم تر این مدل نسبت به مدل کششی اشاره کرد. که همین امر سبب استفاده از آن تنها در ساختمان هایی با تعداد طبقات کم تر می شود. همچنین میزان مصرف برق بیشتر و حرکت نرم تر مدل کششی نسبت به مدل های هیدرولیک از دیگر ایرادات این مدل محسوب می شود.

اصلی ترین کاربردهای آسانسور هیدرولیکی

همان طور که اشاره شد این نوع بالابر برای انتقال افراد در ساختمان ها، بیمارستان ها، فروشگاه و… مورد استفاده قرار می گیرد. اما یک سری از مشخصات و ویژگی های آن سبب شده تا در برخی ساختمان ها بیشتر مورد استفاده قرار بگیرد. عدم نیاز به فضای زیاد هنگام نصب و همچنین عدم نیاز به عمق چاه، از جمله همین ویژگی ها هستند. به همین منظور از آن بیشتر در ساختمان های مختلف حتی تا 100 طبقه نیز استفاده می شود. همچنین بیمارستان ها و مراکز درمانی، پارکینگ های طبقاتی بیشتر از این نوع بالابر استفاده می شود. همچنین مصرف بهینه برق و عدم نیاز به مصرف برق هنگام جابجایی به سمت پایین از جمله مزیت هایی است که سبب شده تا بیشتر از این نوع بالابر استفاده شود.

معایب بالابرهای هیدرولیک

مهم ترین معایب بالابر هیدرولیکی

این نوع بالابر در کنار مزایایی که دارد، معایبی نیز دارد. یکی از مهم ترین آن در صورت عدم سرویس دهی مناسب و نشت روغن، موجب آلودگی محیط می شود. همین عامل سبب شد تا در برهه ای از تولید آسانسور هیدرولیکی جلوگیری شود و به جای آن از بالابرهای سازگار با محیط زیست استفاده شود. در ادامه به مهم ترین معایب این نوع بالابر بیشتر می پردازیم.

  • اکثرا برای ساختمان‌ های حداکثر تا 8 طبقه کارایی دارد.
  • میزان سرعت این بالابر در مقایسه با آسانسورهای کششی کم تر است.
  • به دلیل اینکه قطعات این بالابر اکثرا خارجی هستند در نتیجه از قیمت بالایی نیز برخوردار است.
  • به دلیل قطعاتی که در آن به کار رفته سرویس و نگهداری آن به تخصص بالایی نیاز دارد و در نتیجه هزینه این سرویس نیز بیشتر است.

مزایای آسانسورهای هیدرولیکی نسبت به کششی

همان طور که می دانید این نوع مکانیزم حرکتی دارای مزیت های مختلفی نسبت به مدل های دیگر آسانسور است. به همین خاطر نیز در بسیاری از ساختمان ها همچون ساختمان های مسکونی، فروشگاه ها، هتل ها، بیمارستان ها و … نیز از همین نوع مدل استفاده می کنند. اما در کنار چند ایرادی که این مدل در مقایسه با مدل کششی داشت، اما دارای مزایا و برتری هایی نیز است. از جمله می توان به عدم نیاز به دریافت استاندارد اشاره کرد. که در واقع این مدل از آسانسورها نیازی به بازرسی ندشاته و به همین خاطر بسیاری از محدودیت های مدل کششی را نیز ندارد.

البته که این نکته را در نظر بگیرید، که محدودیت های کم تر به معنی عدم رعایت هیچ نکته و عدم نیاز به سرویس و نگهداری نیست. بلکه محدودیت های این مدل نسبت به مدل های کششی کم تر است. اما همواره دارای استانداردهای خاصی در زمان نصب و راه اندازی می باشد. اما آسانسور هیدرولیکی مانند کششی نازی به رعایت دقیق ابعاد آسانسور ندارد. در ادامه به برخی دیگر از این محدودیت ها اشاره خواهیم کرد.

ابعاد چاهک و ارتفاع

یکی دیگر از محدودیت ها و ایرادی که در زمان راه اندازی آسانسورهای کششی وجود دارد، همین ابعاد جان پناه است. که در مدل هیدرولیک نیازی به رعایت دقیق بندهای استاندارد نداشته، و برای مواردی که امکان کندن ابعاد لازم در کف چاه وجود ندارد، بسیار مناسب است. ضمن اینکه همانند چاهک، در مدل های کششی بالاترین نقطه چاه که با نام اورهد شناخته می شود، ابعاد اتاق در صورت داشتن و یا نداشت موتور متغیر است. که باید طبق استاندارد و اصول این ابعاد در زمان راه اندازی رعایت شود. اما در مدل بالابرهای هیدرولیکی نیازی به رعایت دقیق این ابعاد وجود نداشته و همچنین محدودیت ارتفاعی نیز وجود ندارد. ضمن اینکه در صورت وجود محئدودیت ارتفاعی در راه اندازی آسانسور، مدل های هیدرولیک می تواند کارآمد باشد.

در این حالت می توان موتورخانه را بدون محدودیت در پایین ترین نقطه آسانسور درون چاه نیز راه اندازی کرد. همچنین پاور یونیت را هم با استفاده از شلنگ های مخصوص به جک متصل کرده تا آسانسور به کار خود ادامه دهد. اما نکته و الزامی که برای انجام این کار در آسانسورهای هیدرولیک وجود دارد، الزام به راه اندازی موتورخانه در همان پایین تین نقطه چاه است. چرا که ایجاد حدفاصل بین جک و پاور یونیت لازم بوده و در این حالت هرچه فاصله کم تر باشد، شلنگ کم تری نیز استفاده می شود. که در این حالت علاوه بر صرفه جویی در هزینه ها، سبب کاهش استهلاک آسانسور نیز می شود. پس به صورت کلی اگر در راه اندازی آسانسور خود از لحاظ ارتفاع و برای کندن کف چاه مشکل و محدودیت داشتید، مدل هیدرولیک برتری خوبی نسبت به مدل کششی دارد.

خرید بهترین بالابرهای هیدرولیکی همراه با قطعات آن

خرید بهترین آسانسور هیدرولیکی

این روزها به دلیل افزایش ساختمان های چند طبقه، نیاز به آسانسور بسیار بیشتر شده است. این بالابر در انواع مختلف و از قطعات مکانیکال متنوعی ساخته می شود. به همین دلیل انتخاب یک آسانسور با کیفیت همراه با قطعات جانبی از اهمیت بالایی برخوردار است. چرا که نوع کارکرد و سرعت و کیفیت آن تاثیر بسزایی در رفاه و آسایش افراد ساکن در یک ساختمان و یا یک فروشگاه و … دارد. از همین رو انتخاب یک مدل با کیفیت، مقرون به صرفه و البته مناسب با نوع کاربری ساختمان بسیار مهم است.

گروه صنعتی مگا به عنوان یکی از قطب های صنعت آسانسور در کشور، ارائه دهنده انواع کابین، درب آسانسور، مکانیزم درب سلکوم و درب فرماتور ، قطعات جانبی و… می باشد. شما می توانید برای خرید بهترین و با کیفیت ترین آسانسور هیدرولیکی و دیگر انواع مکانیزم ها، در این مجموعه اقدام نمایید. به همین منظور و برای کسب اطلاعات تکمیلی و دریافت مشاوره بیشتر می توانید با شماره های ذیل تماس حاصل فرمایید. تا کارشناسان ما شما را در خرید آن راهنمایی کنند.

اشتراک در
اطلاع از
guest
امتیازدهی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Call Now Button