به وبسایت گروه صنعتی مگا خوش آمدید

آسانسور کششی و هر آنچه که باید درباره آن بدانید

آسانسور کششی

آسانسور کششی و هر آنچه که باید درباره آن بدانید

آسانسور کششی یکی از متداول ترین انواع بالابری است که در ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد. به دلیل نوع مکانیزم، کیفیت بالا، ایمنی و طول عمر از این نوع آسانسور می توان در بسیاری از ساختمان ها استفاده کرد. این نوع بالابر از قسمت های مختلفی تشکیل شده است که سبب حرکت کابین در طبقات می شود. ضمن اینکه مکانیزم حرکتی و ایمنی این بالابر به گونه ای است که در بسیاری از ساختمان های بزرگ و کوچک و حتی مدل های خانگی نیز می توان از آن بهره برد. با توجه به اهمیت این نوع بالابر و میزان استفاده از آن قصد داریم تا هر آنچه که درباره این آسانسور لازم به شما معرفی کنیم. تا با شناخت بیشتری از اجزا و کاربردهای آن، بالابر مناسب را انتخاب نمایید. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

آسانسور کششی چیست و چطور کار می کند؟

در این نوع بالابر که همان طور که گفته شد یکی از متداول ترین انواع آسانسور است، سیم بکسل و وزنه تعادل نقش مهمی را ایفا می کنند. این بخش ها بر روی فلکه اصلی موتور و یا همان قرقره حرکت کرده و سبب حرکت کابین در طبقات می شوند. با توجه به وجود وزنه تعادل، کابین حین حرکت به انرژی کمی احتیاج پیدا می کند. زمانی که کابین آسانسور به سمت بالا می رود، وزنه تعادل به سمت پایین حرکت می کند. که همین امر سرعت آن را نیز افزایش می دهد. این ویژگی و میزان سرعت انتقال کابین در طبقات یکی از مهم ترین ویژگی ها و مزیت های این نوع بالابر می باشد. همچنین مکانیزم ها و نوع حرکت و انتقال کابین نیز در نوع خود منحصر به فرد می باشد.

در واقع اولین و یکی از متداول ترین انواع آسانسورها مربوط به همین مدل کششی می شود. که با استفاده از سیم بکسل ها سبب حرکت و هدایت کابین در داخل چاه می شد. امروزه نیز این مدل را می توان یکی از مهم ترین و اصلی ترین انواع مکانیزم آسانسور شناخت. که با اختلاف نسبت به دیگر مدل ها که اصلی ترین آن نوع هیدرولیکی است، استفاده می شود. شناخت مناسب، ویژگی ها، مهم ترین بخش های مورد استفاده و البته انواع و شیوه کارکرد این نمونه، می تواند کمک شایانی در انتخاب و در نتیجه راه اندازی مناسب آساسنور برای شما داشته باشد. به همین خاطر در ابتدا شما را با ویژگی ها و مزایای این کانیزم بیشتر آشنا می کنیم.

مزایای آسانسورهای کششی

مزایای آسنسور کششی

یکی از مهم ترین شاخصه های این نوع بالابر، سرعت بالای آن در مقایسه با انواع آسانسور هیدرولیکی است. همچنین مکانیزم ساخت بالابرهای کششی نیز بسیار ساده هستند. به همین علت سرویس و تعمیر آن راحت تر و البته به هزینه کم تری نیز احتیاج پیدا می کند. با توجه به اهمیت سرویس های دوره ای با این ویژگی افراد کم تر نگران انجام این کار می شوند. و با انجام سرویس های دوره ای علاوه بر بهبود عملکرد، ایمنی آن نیز افزایش پیدا می کند. سرویس ها و نگهداری که جزو مهم ترین اقدامات در حفظ سلامت و راندمان آساسنور بوده و در تمامی مدل ها باید انجام شود.

نکته بعدی در مورد مهم ترین ویژگی های این نوع بالابر، تولید انبوه قطعات آن در کشور می باشد. که علاوه بر هزینه مناسب، باعث می شود تا افراد با کمبود قطعه مواجه نشوند. چرا که قطعات مکانیکی یکی از مهم ترین بخش های یک آسانسور می باشد که نقش مهمی را در راندمان و ایمنی آن ایفا می کند. از همین رو دسترسی آسان به انواع قطعات بسیار مهم می باشد. در ادامه به سایر ویژگی های این نوع بالابر می پردازیم.

  • نصب و راه اندازی راحت
  • سرویس و نگهداری آسان و مقرون به صرفه
  • دارای سیستم فرمان ساده
  • سرعت بالای حرکت کابین
  • مصرف بهینه انرژی در مقایسه با سایر مدل ها

اصلی ترین معایب بالابرهای کششی

با توجه به ویژگی های که آسانسور کششی دارد، اما دارای معایبی نیز می باشد. که باعث می شود بعضی اوقات افراد بر روی برخی از ویژگی های این بالابر چشم پوشی کرده، و سایر آسانسورها را انتخاب نمایند. همان طور که می دانید آسانسورها دارای مزیت ها و معایبی نیز هستند. از همین رو باید متناسیب با نیاز و نوع کاربری نسبت به انتخاب نوع آسانسور اقدام کنیم. از همین رو مشورت با افراد متخصص و کارشناس در این حوزه پیش از خرید آنسانور بسیار مهم می باشد. اصلی ترین و مهم ترین معایب این بالابر به شرح ذیل می باشد.

  • بالابرهای کششی نیاز به موتور خانه دارند
  • احتیاج به فضای بیشتر در مقایسه با نوع هیدرولیکی
  • هنگام حرکت، نرم و آرام عمل نمی کند
  • برای احداث موتورخانه نیز به فضای زیادی احتیاج دارد

همواره در ساختمان ها مخصوصا در مدل های خانگی، کمبود فضا مناسب از جمله مهم ترین دغدغه های صاحبان ملک و کارشناسان آسانسور می باشد. چرا که همان طور که گفته شد امروزه فضاها کم تر شده و باید با استفاده از وسایل کاربردی به شکل هوشمندانه ای آن فضاها را پر کرد. از همین رو با توجه به اینکه برخی از انواع آسانسورها نیازی به فضای زیاد یا راه اندازی اتاق موتورخانه ندارند، برتری محسوسی نسبت به مدل های آسانسور کششی پیدا کرده اند. که این امر در کنار توجه به کیفیت و نوع کارکرد، خود از اهمیت زیادی برخودار است.

مهم ترین روش های دسته بندی بالابر کششی

تقسیم بندی آسانسور کششی

این محصولات دارای تنوع بسیاری بوده و در بخش های مختلف و انواع ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از قسمت های و انواع این مدل در آسانسور خانگی می باشد. که در این مدل نیز از مدل کششی می توان استفاده کرد. البته که در راه اندازی هوم لیفت ها به دلیل کمبود فضا مورد نیاز، از مکانیزم هیدرولیک بیشتر استفاده می شود. اما در مجموع بالابرهای کششی را به صورت کلی با یکی از روش های ذیل تقسیم بندی می کنند. این آسانسور به عنوان یکی از پرکاربردترین بالابرها متناسب با کارایی و تقسیم بندی ذیل بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. که بسته به محل استفاده و کاربرد آن، و همین طور تشخیص کارشناس از یکی از این مدل ها استفاده می شود.

1- شیوه نصب سیم بکسل و سیستم تعلیق

این شیوه به ترتیب دارای تیپ های مختلف یک به یک، دو به یک، سه و چهار به یک می باشد. همچنین بیشتر آسانسورهای نصب شده از این سیستم تعلیق بهره می برند. آسانسورهای کششی ساده از دو فلکه شامل فلکه موتور و هرزگرد بهره می برد. همچنین بکسل بندی در این شیوه به شکل ساده بوده و حرکت کابین نیز راحت تر، سبک تر و با شیوه ای مناسب انجام می پذیرد. در روش دو به یک فشار وارده بر روی موتور کم تر بوده، و از این شیوه حتی برای کم کردن فشار وارده بر روی موتور، گاهی سیستم یک به یک را به دو به یک تبدیل می کنند. این جا به جایی برای کم کردن اصطکاک، و متناسب با ریل گذاری مناسب، قاب وزنه، سیم بکسل و… انجام می شود.

در اجرا سیستم دو به یک نسبت به روش دیگر، پیچیدگی ها و سختی های بیشتری وجود دارد. اما با این حال با کاهش زاویه آلفا، سرخوردگی ها در این روش کاهش پیدا می کند. در مجموع در انواع اجرا این روش ها، سیم بکسل ها در قسمت زیرین دال بر روی فلکه کابین چرخیده و بالا می رود. سپس با عبور از فلکه موتور به پایین باز می گردد. در این فرآیند همان طور که می دانید، سیم های بکسل و فلکه موتور و نحوه قرارگیری و عملکرد آن ها، نقش محوری در حرکت آسانسور دارند. در واقع کلیت کارکرد سیم بکسل ها که جزو قطعات اصلی در راه اندازی آسانسور کششی به شمار می روند، تا حدودی یکسان است.

2- نصب و جایگذاری ریل ها

نصب و جایگذاری ریل ها در آسانسور کششی

عموما در این نوع آسانسور ریل ها را می توان در تیپ های مختلفی همچون وزنه بغل و وزنه پشت نصب کرد. همچنین در این شیوه اکثرا ریل ها به دو دسته وزنه بغل و وزنه پشت تقسیم می شوند. در چاه آسانسور این فضا برای نصب ریل و حرکت قاب وزنه داخل چاه در نظر گرفته می شود. از این سیستم می توان در کنار کابین استفاده نمود. به شرطی که عرض چاله بیشتر در نظر گرفته شود. گرچه در این حالت سبب افزایش ابعاد چاه و کم تر شدن فضا می شود، اما اگر فضای خانه زیاد باشد، می توان از این روش نیز استفاده کرد. ضمن اینکه نمره ریل نیز با توجه به ظرفیت کابین در انواع مدل ها و در انواع آسانسور کششی در پر کردن فضا و میزان فاضله از یکدیگر سبب ایجاد تغییراتی می شود.

به منظور استفاده از سیستم و فضای وزنه بغل می توان با اندازه گیری عرض و عمق چاه از آن بهره برد. در این روش وزنه در کنار کابین نصب شده و به میزان فضای عرضی بیشتری از چاه نیاز دارد. اما در سیستم وزنه پشت، ریل کاملا در پشت کابین نصب شده و کاملا در مقابل درب قرار می گیرد. در این روش نیز به منظور کارایی و نصب بهتر، به فضای عمقی بیشتری از چاه احتیاج است. که در هر دو صورت کارایی قطعات و نوع حرکت آسانسور یکسان است. منتها مراتب نحوه قرار گیری آن ها بستگی به شرایط سایر بخش ها، نظر کارشناسی و میزان فضا موجود دارد.

3- نصب و تعداد درب

نصب و تعداد درب بالابر کششی

در این تقسیم بندی از آسانسور کششی درب ها را می توان به صورت تک درب، دو درب و یا دو درب مجاور نصب کرد. به همین خاطر و به صورت کلی برای نصب درب های این نوع آسانسور، سه مدل قابل اجرا است. در روش تک درب، آسانسور مانند بسیاری دیگر دارای فقط یک درب بوده که افراد می توانند سوار شوند. در روش دو درب بدین شکل است که دو دربی که رو به روی هم هستند، به صورت تونلی می باشند. که مسافر می تواند از یکی از درب ها سوار شده و از دیگر درب پیاده شود. که این مورد به کاهش ترافیک در جلوی درب کمک کرده و در ساختمان ها و برج های بلند بسیار کارآمد و کاربردی است. گرچه در بسیاری از چنین ساختمان هایی از این روش برای جابجایی بهتر مسافران استفاده می شود.

دیگر نوع نیز که شامل دو درب مجاور است، همانند درب تونلی می باشد. که مسافر می تواند از یک درب سوار شده و در قسمت راست و یا چپ از درب دیگر پیاده شود. این درب به شکل ال (L) می باشد. استفاده از انواع مکانیزم های درب متناسب با نوع ساختمان و میزان ترافیک استفاده از آسانسور تعیین می شود. همواره علاوه بر تعداد، امروزه بیشتر از درب های اتوماتیک استفاده می کنند. چرا که سرعت باز و بسته شدن آن نسبت به درب های لولایی بیشتر می باشد. مخصوصا درب هایی که از وسط به دو طرف باز می شوند. که نسبت به درب های از یک سمت بازشو سرعت بالاتری دارند.

4- سیستم محرکه و تابلو فرمان

در این تقسیم بندی به صورت کلی به دو دسته مهم و اصلی تک سرعته، و دو سرعته تقسیم می شوند. به صورت کلی تفاوت این دو دسته در نحوه حرکت کردن کابین و ایستادن آن است. در روش دو سرعته حرکت و جا به جایی کابین کاملا مشخص است. به گونه ای که کابین در دو مرحله شروع به ایستادن و یا حرکت می کند. این روش به دلیل شوکی که هنگام حرکت می دهد خیلی خوشایند عموم نیست. همچنین ممکن است به سایر قطعات آسیب وارد کند. اما در سیستم تک سرعته با اضافه شدن درایو، ایستادن و حرکت کردن کابین کاملا آرام به گونه ای که کم تر می توان متوجه آن شد. این روش علاوه بر آسایش بیشتر در کاهش مصرف برق و همچنین افزایش عمر مفید قطعات نیز تاثیرگذار است.

به همین خاطر بسیار مهم است که زمان راه اندازی آسانسور خود از کدام یک از این مدل ها استفاده می کنید. البه که بهتر است از مدلی که کم ترین ضربه را زمان حرکت دارد بهره ببرید. چرا که برای دریافت گواهینامه بازرسی نیز به مشکل بر نمی خورید. در واقع در سیستم های آسانسوری برای رفاه بیشتر مسافران، ایمنی از درجه اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. که باید به شکلی منطقی و اصولی رعایت شود. فرقی هم بین آسانسور کششی و یا سایر مدل ها نیز نیست.

انواع آسانسورهای کششی

انواع آسانسورهای کششی

این بالابر در سه نوع مختلف طراحی و تولید می شود. متناسب با هر پروژه و نیاز افراد از یکی از این مدل ها می توان استفاده نمود. همچنین این تنوع در تولید آسانسورهای کششی سبب شده تا دست افراد برای انتخاب مدل مورد نظر بازتر باشد. و متناسب با نوع کاربری نسبت به انتخاب آن ها اقدام نمایند. امروزه تنوع در مکانیزم، طراحی، میزان وزن، متریال کار شده در داخل کابین، نوع نورپردازی و… همگی عواملی تاثیرگذار در انتخاب آسانسور مورد نظر هستند. به همین علت قصد داریم در ادامه به معرفی انواع آسانسور کششی بپردازیم و با مشخصات و ویژگی های هر یک بیشتر آشنا شوید.

آسانسور نوع دو سرعته

در این نوع آسانسور با انتقال دستور از تابلو فرمان به موتور، این بخش با سرعت 1400 دور بر دقیقه شروع به حرکت می کند. این میزان انرژی زمان حرکت کابین، سبب انتقال انرژی به مسافران و کابین شده و همچنین با توجه به نیروی زیادی که دارد میزان برق زیادی نیز مصرف می کند. در این مدل از آسانسورهای کششی به دلیل حرکت سریع کابین ها، زمان توقف نیز پیش از رسیدن به طبقه مورد نظر سرعت کابین کاهش می یابد. چرا که اگر آسانسور با همان سرعتی که دارد به یکباره متوقف شده سبب تکان خوردن شدید کابین و بر هم خوردن تعادل مسافران خواهد شد.

آسانسور سرعت متغیر

آسانسور سرعت متغیر در انواع آسانسورهای کششی

میزان حرکت و انتقال سرعت در این نوع از آسانسور کششی 1400 دور در دقیقه می باشد. در این نوع آسانسور نیز در  زمان حرکت و یا توقف حرکت کابین به صورت تدریجی زیاد و کم می شود. برای این کار نیز از یک درایو سرعت جهت کنترل میزان سرعت کابین استفاده می شود. به همین دلیل نیز در زمان حرکت و یا توقف کابین، لرزش و یا تکانی به کابین وارد نمی شود. همچنین میزان مصرف برق در این نوع آسانسور نیز متعادل و مناسب می باشد. 

آسانسورهای کششی مدل دنده ای

این مدل از این آسانسورها دارای یک جعبه دنده بوده که به قسمت اصلی آسانسور یعنی موتور متصل می شود. در این بخش به دلیل وجود چرخ دنده های مختلف و متعدد، کابل ها به حرکت در می آیند. مدل دنده ای دارای سرعتی بالایی بوده و می تواند انتقال کابل و حرکت کابین را با سرعت بالا انجام دهند. به گونه ای که سرعت انتقال و حرکت کابل بر روی دنده های آن به 150 متر در دقیقه نیز می رسد. همچنین میزان فاصله بین آسانسورها در این مدل از آسانسور کششی به 75 متر می رسد. این مدل بر اساس میزان هزینه سرویس و نگهداری و همچنین راه اندازی، دارای هزینه متوسطی در مقایسه با انواع دیگر می باشد.

آسانسورهای کششی مدل بدون دنده

در این مدل که به بدون دنده معروف هستند، یک چرخ وجود داشته که به قسمت موتور متصل می شود. یکی از اصلی ترین ویژگی های این مدل سرعت بسیار بالای آن است. که این سرعت به 600 متر بر دقیقه می رسد. که در مقایسه دنده ای بسیار بیشتر و پر سرعت تر می باشد. به همین خاطر نیز برای ساختمانهای پر ترافیک و یا با تعداد طبقات زیاد می تواند کارساز باشد. همچنین در این روش به دلیل سرعت بالا می توان در کابین لوکس آسانسور نیز مورد بهره برداری قرار داد. میزان هزینه های جانبی این مدل از آسانسورهای کششی در ابتدا بالا و هزینه های سرویس و نگهداری آن متوسط می باشد. همچنین در مقایسه با نوع دنده ای به دلیل مزیت های بیشتری که دارد، دارای قیمت بیشتری نیز می باشد.

بالابر نوع گیربکس

این نوع آسانسور دارای گیربکس متصل به موتور می باشد. این بالابر قادر است تا ارتفاعی حدود 76 متر را نیز طی کند. همچنین می توان برای ظرفیت های 6 تا 10 نفره از این نوع بالابر استفاده نمود. این بالابر در مقایسه با نوع گیرلس از هزینه کمتری نیز برخوردار است. همچنین از میزان قدرت موتور خوبی نیز بهره می برد. البته بهتر است برای پروژه های با ارتفاع زیاد از نوع گیرلس استفاده کرد. اما در هر صورت با توجه به ارتفاع در نظر گرفته شده، و میزان ظرفیت کابین برای این مدل، می توان در بسیاری از ساختمان های مسکونی معمولی نیز از آن بهره برد. اما در هر صورت بسته به بزرگی پروژه می توان از دیگر مکانیزم ها و مدل های موجود برای آسانسور کششی نیز استفاده نمایید.

بالابر نوع روملس

نفش بالابر روملس در بالابر کششی

بالابرهای نوع روملس یا بدون اتاق، نیازی به احداث موتورخانه نداشته و می توان آن را درون چاهک نصب کرد. حجم کم، سرعت بالا، نصب راحت، سرویس و نگهداری کم هزینه و… از جمله ویژگی های این نوع بالابر می باشند. همچنین این آسانسور در مصرف برق نیز بهینه و کاملا به صرفه عمل می کند که سبب استفاده بیشتر از آن شده است. حرکت نرم و بدون صدا نیز از دیگر مزیت مهم این مدل از آسانسور کششی می باشد. این ویژگی ها سبب شده تا این مدل یکی از مدل های محبوب و پرطرفدار در انواع بالابرهای کششی به حساب بیاید.

در واقع با توجه به افزایش ساختمان ها و البته فضای کم و محدود، دست طراحان و مهندسان را برای جایگذاری آسانسور و احداث اتاق موتورخانه تا حدودی می بندد. به همین دلیل است که مخصوصا در اجرای مدل های خانگی، مدل های روملس نقش مهمی را ایفا می کنند. تا بتوان آسانسورها را در هر میزان فضا و در هر متراژی اجرا کرد. ضمن اینکه فضای بالایی اتاق موتورخانه ها بخش مهمی از خانه را در برگرفته، که نبود آن می توان بسیار کمک حال فضاهای کوچک باشد. در واقع این ویژگی در خانه ها و یا ساختمان هایی که فضای محدودی برای اجرای اینچنین پروژه هایی دارند، شرایط  را هموار می کند.

بالابر نوع گیرلس

بالابر کیرلس یا بدون گیربکس نوع دیگر از انواع آسانسورهای کششی می باشد. در این نوع بالابر سیم بکسل به قسمت بالای کابین متصل است. این سیم به دور فلکه می پیچد تا باعث حرکت کابین شود. در این مدل نقش محوری حرکت کابین، ب عهده سیم های بکسلبوده و اتفاقا این بخش تاثیر بسزایی رد ایمنی و حفظ حرکت صحیح آسانسورها را نیز برعهده دارد. در واقع در سیستم پاراشوت در این مدل نیز اولین بخشی که وظیفه حفظ کابین را بر عهده دارد، همین سیم های بکسل می باشند. قسمت دیگر این سیم نیز به وزنه تعادل متصل بوده تا حالت تعادل و ایمنی کابین را حفظ کند. از ویژگی های این نوع بالابر می توان به حرکت بدون لرزش و صدا، همچنین کاربرد زیاد در بخش های پرترافیک اشاره کرد.

چه قطعاتی در بالابرهای کششی مورد نیاز است؟

معرفی قطعات انواع بالابر کششی

همواره جهت راه اندازی و ساخت این مدل از آسانسورها قطعات مختلفی به کار می رود. که البته در مدل های مختلف و در بالابرهای گوناگون از قطعات مختلفی ممکن است استفاده شود. در واقع شاید در یک مد آسانسور موتور استفاده نشود، و یا محل قرارگیری آن با دیگر مدل ها متفاوت باشد. به همین خاطر برای آشنایی بیشتر با قطعات به کار رفته در آسانسور کششی در ادامه به معرفی مهم ترین بخش هایی که در این مدل از بالابر استفاده می شود، می پردازیم. هر یک از این قطعات نقش مهمی در کاکرد این مدل داشته و از اهمیت بالایی بخوردار هستند.

  • استفاده از لقمه ریل و یا بست ریل
  • کابین (ابعاد و مشخصات آن بستگی به ظرفیت و نوع طراحی آن دارد)
  • بکارگیری شالتر
  • استفاده از یوک آسانسور
  • بهره وری از نیروی محرکه
  • استفاده از گاورنر
  • تابلوفرمان آسانسور
  • استفاده از زنجیر جبران آسانسور
  • استفاده از تراولینگ کابل
  • استفاده از وزنه تعادل
  • کفشک
  • جعبه رویزیون آسانسور
  • استفاده از سیستم ضد سقوط (پاراشوت)
  • شاسی موتور آسانسور
  • استفاده از براکت ها
  • بکارگیری انواع سیم بکسل (قطر و مدل آن بستگی به وزن کابین و تعداد طبقات دارد)
  • استفاده از روغن دان برای روغن کاری بخش های مورد نیاز مانند موتور و سیم های بکسل
  • بکارگیری تابلو برق سه فاز
  • ریل راهنما
  • بکارگیری فلکه هرزگرد
  • قلاب سربکسل

مزایای بالابرهای کششی در برابر هیدرولیکی

بسیاری از افراد هنگام خرید، نمی دانند بین دو نوع کششی و هیدرولیکی کدام را انتخاب کنند. چرا که هر دو این مدل دارای ویژگی ها و مزیت های مخصوص به خود هستند. البته که بهتر است متناسب با نوع پروژه و ساختمان خود، با افراد متخصص در این زمینه مشورت نموده، سپس اقدام به خرید نمایید. اما با این حال مهم ترین تفاوت این دو نوع بالابر را می توان در موارد ذیل خلاصه کرد.

  • سرعت بالاتر آسانسور کششی در مقایسه با نوع هیدرولیکی
  • متناسب با ارتفاع ساختمان، نوع کششی از حرکت نرم و بهتری برخوردار است
  • نوع کششی از سیستم فرمان ساده ای بهره می برد، اما در عین حال از قطعات یدکی و مکانیکال زیادی نیز تشکیل شده است.

آسانسور کششی بهتر است یا هیدرولیکی؟

آسانسور کششی بهتر است یا هیدرولیکی؟

همان طور که به بررسی کلی و اجمالی این دو بالابر پرداختیم، باید گفت که اگر ساختمانی کم تر از 10 طبقه دارید، و میزان استفاده از آسانسور در آن بالا است، بهتر است نوع هیدرولیکی را انتخاب نمایید. همچنین در صورتی که سازه شما قدیمی بوده، به دلیل عدم نیاز به حفر چاه، باز هم بهتر است از نوع هیدرولیکی بهره ببرید. اما اگر ساختمانی با بیش  از 10 طبقه دارید و میزان استفاده از آن بالا است، بهتر است از آسانسور کششی استفاده نمایید.

در مجموع بالابرهای کششی برای ارتفاع یا مسافت طولانی و وزن پایین، و بالابرهای هیدرولیکی برای مسافت کوتاه اما وزن بالا مناسب می باشند. این خلاصه ای از عملکرد این دو نوع آسانسور می باشد. بازهم لازم به ذکر است که انواع آسانسور باید متناسب با نیاز و مولفه هایی همچون میزان طول مسیر، ظرفیت، نوع کاربری و… انتخاب شود. همچنین سایر موارد همچون انتخاب مکانیزم ها نیز مهم می باشند. که می توان از بهترین مکانیزم های درب همچون درب سلکوم و درب فرماتور نام برد.

اصلی ترین مراحل نصب آسانسور کششی

همیشه نصب اصولی و استاندارد آسانسور از اهمیت بالایی بخوردار بوده است. چرا که در صورت عدم نصب صحیح ممکن است آسانسور کارایی لازم را نداشته و به دلیل اختلال در حرکت، بخش های مختلف آن آسیب ببینند. که این عوامل منجر به تعویض زودهنگام قطعات و تعمیر آن می شود. برای بالابرهای کششی نیز به صورت کلی مهم ترین بخش هایی که برای نصب باید انجام داد، به شرح ذیل می باشد.

  • آماده سازی چاه آسانسور متناسب با ظرفیت و سرعت کابین
  • انجام محاسبات و تهیه نقشه
  • اجرای عملیات ساخت و بتن ریزی چاه
  • انجام آهن کشی در چاه
  • دیوارکشی
  • تاسیس موتورخانه
  • قرار دادن قاب درب ها
  • کابل کشی و نصب تابلو برق
  • بتن ریزی سقف

قیمت خرید آسانسور کششی

قیمت خرید آسانسور کششی

همواره بحث قیمتی برای تهیه آسانسور جزو فاکتورهای مهم برای مشتریان می باشد. که می تواند در انتخاب مدل و نوع تزئینات داخلی کابین موثر باشد. اما برخی بخش ها مانند مکانیزم حرکتی، و یا برخی قطعات قابل اتخاب نیستند. در واقع به طور مثال نمی توان برای کاهش هزینه ها از یک ریل آسانسور با نمره متفاوت از براکت آن استفاده کرد. به همین خاطر در بحث انتخاب مکانیزم حرکتی نیز شرایط به همین ترتیب است. باید با توجه به نیاز و البته تشخیص کارشناس، نسبت به انتخاب مکانیزم حرکتی آسانسور کششی و یا هیدرولیک خود اقدام نمایید. به همین خاطر همواره قیمت مدل های کششی مانند سایر بخش ها متغیر بوده و بستگی به شرایط موجود دارد. به همین خاطر دریافت مشاوره از متخصصان می تواند بسیار کمک کننده باشد.

همین حالا برای تهیه بهترین نوع آسانسور اقدام کنید

امروزه با توجه به افزایش ساختمان ها و نیاز افراد به جابجایی در آسمان خراش های مختلف، استفاده از آسانسورها امری لازم و ضروری است. به گونه ای که قوانینی نیز وجود ارد که به طور مثال در ساختمان های مسکونی با بیش از 4 طبقه باید از آسانسور استفاده شود. چرا که رفاه حال افراد و آسایش و سلامتی از اولویت های موجود می باشد. به همین خاطر نیز باید برای ساختمان خود با هر نوع کاربری از بهترین و با کیفیت ترین آن استفاده نمایید. گرچه همان طور که می دانید برای تهیه بالابر و آسانسورها بادی به فاکتورهای متعددی توجه نماییم، اما همواره کیفیت باید اولین و اصلی ترین فاکتور ما در انتخاب مدل مورد نظر باشد. تا با آسایش و البته ایمنی از آن استفاده نماییم.

همان طور که اشاره شد، مدل های مختلفی برای آسانسورها در بازار موجود می باشد. که شما باید متناسب با نیاز و کاربری اقدام به تهیه بهترین آن نمایید. از همین رو می توانید بهترین انواع آسانسور کششی را از گروه صنعتی مگا بخواهید. این مجموعه با سال ها تجربه و ارائه خدمات و محصولات با کیفیت، یکی از بهترین ها در زمینه صنعت آسانسور محسوب می شود. کابین سازی، درب آسانسور ، واردات بهترین مکانیزم ها، ارائه قطعات مکانیکال آسانسور و… در کنار کیفیت بسیار بالا سبب شده تا گروه مگا همواره یکی از برترین ها در این زمینه باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره همین حالا می توانید با شماره های ذیل تماس حاصل فرمایید. تا کارشناسان ما شما را راهنمایی کنند.

اشتراک در
اطلاع از
guest
امتیازدهی

2 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
حسن جعفری
حسن جعفری
1 سال قبل

با سلام، میخواستم بدونم بهترین مکانیزم برای آسانسور ساختمان، همین نوع کششی هست یا نه؟
با سپاس از سایت خوبتون

Call Now Button